Skip to content

About me

Wie ben ik?
Om eerlijk te zijn, heb ik niet echt een spannend verhaal over wie ik ben. Maar gezien het wel fijn is voor jullie om een soort beeld te kunnen vormen bij de persoon die verantwoordelijk is voor deze blog zal ik een korte beschrijving geven:

Allereerst, welkom op mijn blog! Mijn naam is Louisa. Ik ben 22 jaar oud, afgestudeerd als grafisch vormgever en momenteel studente communicatie. Naast mijn studie werk ik in een service bioscoop, zit ik in de activiteitencommissie van mijn studentenvereniging en heb ik hier en daar een vormgeversklusje die ik op me neem.

Ik heb verschillende hobby’s en interesses. Zo ben ik graag creatief bezig door middel van bijvoorbeeld fotografie of schrijven, houd ik van fitness en hardlopen, speel ik spellen als Zelda en Pokemon, dwaal ik rond op het internet wanneer ik eigenlijk moet slapen (help me), vind ik nieuwe soorten bier proberen heerlijk en heb ik een voorliefde voor reizen. Nieuwe plekken ontdekken, mensen leren kennen en de wereld zien. Of ik nu samen met mijn vriend naar ItaliĆ« ga, of alleen naar Ierland, ik vind het allemaal onwijs leuk.

Van de maatschappij heb ik verschillende labels gekregen; dyslexie, ADD, ADHD (ja, je kun beiden hebben), angststoornis en aanpassingsstoornis. Maakt dat het moeilijk voor mij? Geen idee. Zoals ik al zei, ik zie het meer als labels die op me zijn geplakt en kijk er verder liever niet naar om. Want hoewel het kan zijn dat die labels het soms lastiger voor me maken, wil ik ze niet de schuld geven van mijn problemen of tegenslagen. Als je iets wil, zoals een blog starten terwijl je weet dat de grammarnazi op de loer liggen, moet je het gewoon doen. Een ding wat ik in mijn 22 jaar bestaan heb geleerd, is dat je altijd wel hetzelfde bolletje vanille kunt nemen, maar daardoor pas veel te laat ontdekt welke andere smaken je hebt gemist. Als de nieuwe smaak je niet bevalt, kies je gewoon een anderen. Terugvallen op het bolletje vanille kan altijd nog.

Waarom Mengelmeos?
Als je naar mijn karakter, hobby’s en interesses kijkt zul je de link misschien zelf al leggen; ik ben echt een mengelmoes van verschillende dingen. Er is veel waar ik graag over wil praten met anderen, maar er is gewoon niet echt een platform voor. De onderwerpen zijn niet zo populair als posts over make-up of gezond eten. Dat snap ik natuurlijk, niemand schrijft graag over dingen die slecht gaan. Maar zelf merkte ik wel dat ik het miste. Daarom wilde ik mijn eigen plekje op het internet claimen, zodat ik over de dingen die door mijn hoofd spoken en vragen oproepen kan schrijven. En daarvoor leek mij geen enkele andere naam zo gepast als Mengemeos, omdat dit plekje op het internet gelijkstaat aan mijn mengelmoes van gedachten.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *